آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
مشاوره و فروش
02191003181
tellphone
تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

کاسه نمد ضخامت کاسه نمد

آلیاژ قیمت (تومان)
توضیحات

کاسه نمد از جمله قطعات لاستیکی بوده که در انگلیسی Shaft Seal و Oil Seal شناخته می‌شود. این محصول با هدف جلوگیری از روغن‌ریزی و نشت در سیستم‌های یاتاقان و شفت‌ها و محافظت از تجهیزات در برابر آلودگی و گردوغبار استفاده می‌شود. نصب آسان و قیمت مناسب از جمله ویژگی‌های بارز اویل سیل‌هاست که برای استعلام قیمت روز کاسه نمد می‌توانید با مشاوران وبسایت ثامن تجارت در ارتباط باشید.

کاسه نمد چیست؟

کاسه نمد (Shaft Seal) قطعه‌‌ای است که با هدف جلوگیری از نشتی مواد روان کننده همچون روغن از تجهیزاتی دارای شفت دوار و رفت برگشتی یا نوسانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از مشخصات فنی کاسه نمد این است که توانسته تا فشار 15 پوند بر اینچ مربع، جلوی نشتی را بگیرد. از جمله دیگر ویژگی‌های Shaft Seal می‌توان به نصب آسان، کارایی مناسب و پایین بودن قیمت کاسه نمد اشاره کرد که موجب استفاده گسترده از آن در تجهیزات مکانیکی شده است. تمامی این خصوصیات موجب شده تا اویل سیل‌ها مانع از افزایش فشار روغن در اطراف شفت و ورود آلاینده و مواد خارجی به روغن شوند.

برای اطلاع بیشتر در مورد “کاسه نمد چیست؟” روی لینک کلیک کنید.

کاسه نمد

انواع کاسه نمد

با توجه به این که نوع شکل لبه بر آب‌بندی تاثیرگذار است و شکل آن به سرعت شفت، محیط، فشار و دما ارتباط دارند. به عنوان نمونه نوع محیط توانسته از آب، مواد غذایی، مواد لبنی و روغن گریس باشد. از این رو در زمان خرید کاسه نمد باید به شکل لبه توجه کنیم. به طور کلی انواع کاسه نمد شامل موارد زیر است:

  • کاسه های نمد گریس
  • کاسه نمدهای روغن
  • اویل سیل فنری
  • کاسه نمد بدون فنر
  • اویل سیل دوبکلس
  • اویل سیل گیربکس
انواع کاسه نمد

کاسه نمد گریس

با توجه به این که گریس دارای ویسکوزیته بالای بوده، از این رو مقدار روغن‎‌ریزی آن کمتر است. از این رو از کاسه‌های نمدی بدون لبه فنری یا V_ring استفاده می‌کنند.

کاسه نمدهای روغن

در محیط‌های روغنی باید از اویل سیل با فنر داخلی استفاده کرد، زیرا این نوع سیالات کمتر از گریس نشتی می‌دهند.

اویل سیل بدون فنر

کاسه نمد بدون فنر (Oil Seals without Spring) موجب کاهش شدت اصطکاک قطعات شده و نتوانسته فشار زیاد را تحمل کند. در ساختار آن از لاستیک مصنوعی نیتریل یا حلقه محکم کننده فولاد ضدزنگ استفاده می‌کنند. به همین دلیل برای محیط‌های با مایع روان کننده کاربرد دارد.

کاسه های نمد فنری

خرید کاسه نمد فنری برای سیستم‌های رفت و برگشتی، ثابت و دوار مناسب بوده و ویژگی بارز آن این است که در محیط‌های با تنش بالا و پایین پایداری خوبی دارد و برای دماهای گوناگون استفاده می‌شوند.

کاسه نمد دوبکلس

در شرایطی که از دو نوع مایع روان‌کننده در تجهیزات استفاده شود باید ازDuplex Oil Seal استفاده کرد. این نوع اویل سیل جدای از جلوگیری از نشت سیالات، از مخلوط شدن مایع‌ها جلوگیری می‌کند.

کاسه نمد گیربکس

از این نوع در محورهای خروجی و ورودی جعبه دنده ماشین با هدف ممانعت از نشت روغن استفاده می‌کنند. البته خوب است بدانید که به دلیل قیمت بالا و زمان بر بودن تعویض کاسه نمد گیربکس، برای جلوگیری از خوردگی و کاهش نیاز به تعویض، نوع Labyrinth Seal یا اویل سیل مارپیچ به کار می‌گیرند.

کاربردهای کاسه نمد

اویل سیل‌ها به دلیل این که مانع از نشت روغن، ورود آلودگی و گرد و غبار به سیستم روانکاوی شده، از آن‌ها در هر تجهیزات مکانیکی با حرکت دوار یا متحرک استفاده می‌کنند. این محصول در واقع با قرار گرفتن در برابر بلبرینگ از ورود و خروج هر نوع سیال یا عنصری جلوگیری میکند. کاربرد کاسه نمد در ساخت تجهیزات زیر مشهود است:

  1. سوپاپ
  2. پلوس
  3. شیر فرمان
  4. پیستون
  5. میل لنگ ماشین
  6. گیربکس
  7. پمپ‌ها
  8. فن صنعتی
  9. دستگاه ورل کاغذی
  10. موتور الکتریکی.
کاربرد کاسه نمد

 تفاوت کاسه نمد با پکینگ

پکینگ و Shaft Seal هر دو وظیفه درزبندی و آببندی را دارند. اما این دو نوع محصول با یکدیگر تفاوت‌های داشته و در تجهیزات و ماشین آلات با توجه به نوع نیاز باید از یکی از آن‌ها استفاده کرد. پکینگ‌ها دارای میزان فشار قابل تحمل بالای بوده و در محل‌های ثابت به کار گرفته می‌شوند. همچنین تنها برای آببندی و درزگیری کاربرد دارند.

اما انواع کاسه نمد دارای میزان فشار قابل تحمل کمی هستند و تنها در محیط‌های چرخشی با هدف جلوگیری از ورود و خروج روغن، درزگیری، گردگیری و آببندی استفاده می‌شوند. از این رو گسترده کاربرد Shaft Seal بالا بوده و محبوبیت بیشتری دارند. شما توانسته برای خرید کاسه نمد از کارشناسان خبره فروشگاه اینترنتی ثامن تجارت کمک بگیرید.