آخرین بروزرسانی: پنج‌شنبه 1 آذر 1403
مشاوره و فروش
02191003181
tellphone

پروفیل آلومینیوم ضخامت 1

پنج‌شنبه 1 آذر 1403
ضخامت ابعاد واحد فروش قیمت (تومان)
1 10*10 کیلوگرم پروفیل 10*10 آلومینیوم 1 میل 130,000
1 20*20 کیلوگرم پروفیل 20*20 آلومینیوم 1 میل 130,000
1 30*30 کیلوگرم پروفیل 30*30 آلومینیوم 1 میل 130,000
1 40*40 کیلوگرم پروفیل 40*40 آلومینیوم 1 میل 130,000
1 50*50 کیلوگرم پروفیل 50*50 آلومینیوم 1 میل 130,000
1 60*60 کیلوگرم پروفیل 60*60 آلومینیوم 1 میل 130,000
1 80*40 کیلوگرم پروفیل 80*40 آلومینیوم 1 میل 130,000
1 100*40 کیلوگرم پروفیل 100*40 آلومینیوم 1 میل 130,000

پروفیل آلومینیوم ضخامت 2

پنج‌شنبه 1 آذر 1403
ضخامت ابعاد واحد فروش قیمت (تومان)
2 40*40 کیلوگرم پروفیل 40*40 آلومینیوم 2 میل 130,000
2 60*40 کیلوگرم پروفیل 60*40 آلومینیوم 2 میل 130,000
2 70*70 کیلوگرم پروفیل 70*70 آلومینیوم 2 میل 130,000
2 80*80 کیلوگرم پروفیل 80*80 آلومینیوم 2 میل 130,000
2 90*90 کیلوگرم پروفیل 90*90 آلومینیوم 2 میل 130,000
2 100*40 کیلوگرم پروفیل 100*40 آلومینیوم 2 میل 130,000
2 100*80 کیلوگرم پروفیل 100*80 آلومینیوم 2 میل 130,000
توضیحات

پروفیل آلومینیوم

پروفیل آلومینیوم از جمله ضروری‌ترین محصولات برای استفاده در صنعت  ساخت و ساز به حساب می‌آید. این محصول دارای ویژگی‌های مثبتی نظیر سبک بودن و مقاوم بودن در برابر زنگ زدگی می‌باشد. انواع پروفیل آلومینیوم به طور گسترده در حال تولید است و تولیدکنندگان پروفیل آلومینیوم با هدف دسترسی آسان به این محصول پرکاربرد، در حال فعالیت هستند. کاتالوگ پروفیل آلومینیوم شامل اطلاعات مفیدی در مورد این محصول است. به طوری که هر آن چه در مورد این پروفیل‌ها بخواهید بدانید را در خود جای داده است. با این حال ما در این مقاله از وب سایت ثامن تجارت قصد داریم تا به شما بگوییم که این محصول را چگونه می‌توانید تهیه کنید و دارای چه ویژگی‌هایی می‌باشد.

پروفیل آلومینیوم چیست؟

پروفیل‌های آلومینیومی محصولاتی هستند که از آلیاژهای آلومینیوم تولید شده و از طریق فرآیند اکستروژن به اجسام شکلی تبدیل می‌شوند. ترکیب منحصربه‌فرد مشخصات فیزیکی آلومینیوم بیشتر به همین فرآیند بستگی دارد.

از آن‌جایی که پروفیل آلومینیوم از ویژگی‌هایی مانند قدرت و پایداری بالا، چکش‌خواری مناسب، قابلیت ریخته‌گری و ماشین‌کاری، قدرت رسانش بسیار خوب، غیرمغناطیسی بودن، و قابلیت بازیافت مکرر بدون از دست دادن یکپارچگی برخوردار است، در تعداد فزاینده‌ای از نیازهای تولیدی، ازجمله تولید قطعات برای ایستگاه‌های فضایی بین‌المللی یا در نیروگاه‌های هسته‌ای به کار گرفته می‌شود.

به نقل از ویکی پدیا:

آلومینیوم یا آلومینیم (به فرانسوی: aluminium) عنصری شیمیایی با عدد اتمی ۱۳ و نشان شیمیایی Al است. چگالی آلومینیوم کمتر از سایر فلزات رایج و تقریباً یک سوم چگالی فولاد است. این عنصر میل زیادی به اکسیژن دارد و هنگام قرار گرفتن در معرض هوا، یک لایه اکسید محافظ بر روی سطح تشکیل می‌دهد. آلومینیوم از نظر ظاهری، هم از نظر رنگ و هم از نظر توانایی زیاد در انعکاس نور، به نقره شباهت دارد. این عنصر نرم، غیرمغناطیسی و شکل‌پذیر است.

از پروفیل‌ها به فراوانی در امر ساخت و ساز و به خصوص ساخت انواع درب و پنجره‌ها استفاده می‌شود. اولین نسل از درب و پنجره‌های آلومینیومی به صورت ساده ساخته می‌شدند و امکان تولید پنجره درب و پنجره از این محصولات که اتصالشان با استفاده از میلگرد انجام می‌شد، وجود نداشت.

نسل بعدی با نام درب و پنجره‌های اس تی، قابلیت دو جداره شدن را داشتند. با این حال این نسل هم دارای درزهای بود که به عنوان عیب نسل دوم، به شمار می‌آمد. امروزه نسل جدیدی از این محصولات روی کار آمده و پروفیل آلومینومی بندینی تولید شده تا ضمن امکان دو جداره بودن، معایب نسل‌های قبل را نیز نداشته باشد.

پروفیل آلومینیوم شیاردار

انواع پروفیل آلومینیوم

این دسته از آهن‌آلات در سه نوع ساده، چوبی آلومینیومی و ترمال بریک ساخته شده و گونۀ ساده این دسته از پروفیل‌ها خود با مقاطعی متفاوت در دو نوع کرونیت و اس تی تولید می‌شوند. گفتنی است که گونۀ اس تی از کیفیت و کاربرد بیشتری در صنایع گوناگون برخوردار است.

در و پنجره‌هایی که از پروفیل ساده ساخته می‌شوند اتلاف انرژی بالایی دارند؛ این در حالی است که در و پنجره‌های ساخته‌شده از ترمال بریک از عایق حرارتی برخوردار بوده و اتلاف انرژی را به حداقل می‌رسانند. پنجره‌های ترمال بریک می‌توانند گرما را تا ۲۲۰ درجۀ سانتی‌گراد و سرما را تا منفی ۵۰ درجۀ سانتی‌گراد تحمل کنند.

پنجره‌هایی که از چوب آلومینیومی ساخته می‌شوند دو لایه داشته که لایه درونی چوبی و لایه بیرونی از جنس آلومینیوم است. این دسته از پروفیل‌ها زیبایی منحصربه‌فردی به محیط زندگی شما می‌بخشند.

پروفیل آلومینیوم شیاردار

این گروه از مقاطع فولادی، پروفیلی همه‌کاره بوده و برای ساخت قفسه‌های گوناگون، چرخ‌دستی‌ها، چراغ‌های خطی، میزهای صنعتی، واحدهای نمایشگر، سیستم قاب‌بندی سازه‌های سه‌بعدی و… به کار گرفته می‌شود. از مزایای آلومینیوم شیاردار می‌توان به نصب آسان، انعطاف‌پذیری بالا، مونتاژ سریع، قیمت مقرون‌به‌صرفه، کیفیت بالای مواد اولیه، مقاومت در برابر خوردگی و… اشاره کرد.

قیمت پروفیل آلومینیوم شیاردار به عوامل متعددی بستگی دارد؛ یکی از این موارد ابعاد این دسته از مقاطع فولادی است. کارخانه‌های گوناگون این پروفیل‌ها را در ابعاد متفاوتی تولید می‌کنند و به همین دلیل قیمت نهایی این دسته از محصولات با توجه به وزن و اندازۀ آن‌ها دستخوش تغییر می‌شود. بنابراین، اگر قصد دارید از قیمت پروفیل آلومینیوم شیاردار اطلاع یابید، می‌توانید به لیست قیمت موجود در همین صفحه مراجعه کرده و یا با کارشناسان ثامن تجارت تماس حاصل نمایید.

پروفیل آلومینیوم در و پنجره

این دسته از پروفیل‌ها را در ساخت فریم درب و پنجره به کار می‌گیرند. از آن‌جایی که آلومینیوم‌ها از قابلیت شکل‌پذیری بالایی برخوردارند، در مقاطع گوناگونی تولید می‌شوند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید پروفیل آلومینیوم درب و پنجره، پرکاربردترین فلز بعد از فولاد در ساختمان‌سازی شناخته می‌شود؛ زیرا از انعطاف‌پذیری، شکل‌پذیری، استحکام و مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. اگر قصد خرید این دسته از آهن‌آلات را داشته می‌خواهید از قیمت پروفیل آلومینیوم درب و پنجره اطلاع یابید، تنها کافی است به لیست قیمت پروفیل موجود در همین صفحه سری بزنید. شما همچنین می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان سایت ما تماس بگیرید.

پروفیل آلومینیوم ریلی

این دسته از مقاطع فولادی ازجمله پروفیل‌هایی هستند در ساخت درب و پنجره‌های کشویی، کمدهای دیواری، سقف‌های ریلی استخر و گلخانه و… به کار گرفته می‌شوند. برای تولید این دسته از پروفیل‌ها از آلیاژ‌هایی با قابلیت استحکام و مقاومت بالا استفاده می‌شود. به همین دلیل پروفیل آلومینیوم ریلی می‌تواند شرایط آب‌وهوایی گوناگونی را تحمل کرده و دچار فرسودگی و آسیب نشود. قیمت پروفیل آلومینیوم ریلی با توجه به ابعاد متفاوت و آلیاژ اکسترودشده تغییر می‌کند. بنابراین، برای اطلاع از قیمت دقیق پروفیل آلومینیوم ریلی پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ثامن تجارت در ارتباط باشید.

پروفیل آلومینیوم ریلی

کاربرد پروفیل آلومینیومی

پروفیل‌های آلومینیومی، با تطبیق‌پذیری و دوام بالا، راه خود را در کاربردهای بی‌شماری در صنایع گوناگون پیدا کرده‌اند. در زیر مروری داریم بر برخی از بخش‌های کلیدی در صنایع متفاوت که به‌طور گسترده‌ای به این پروفایل‌ها نیاز دارند و عملکردهای متنوع آن‌ها را برجسته می‌کنند:

ساخت‌وساز و معماری

در این بخش از پروفیل آلومینیومی برای ساخت قاب پنجره‌ها، قاب درها، سیستم‌های کرتین وال و نماهای سازه‌ای استفاده می‌شود. طبیعت سبک‌وزن پروفیل آلومینیومی و مقاومت آن در برابر خوردگی، این محصول را برای طراحی معماری‌های مدرن ایدئال می‌کند و زیبایی‌شناسی و بهره‌وری انرژی را افزایش می‌دهد.

شما می‌توانید برای خرید آلومینیوم مورد نظر خود و نیز استعلام قیمت پروفیل آلومینیوم، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

خودروسازی و حمل‌ونقل

پروفیل‌های آلومینیومی نقش مهمی در کاهش وزن خودرو ایفا می‌کنند و در نتیجه راندمان سوخت را بهبود می‌بخشند و انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهند. آن‌ها در شاسی، قطعات بدنه، نرده‌ها و قاب‌های داخل ماشین‌ها، کامیون‌ها، قطارها و حتی کاربردهای هوافضا به کار گرفته می‌شوند.

سیستم‌های انرژی خورشیدی

بخش انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه قاب‌های پانل‌های خورشیدی و سیستم‌های نصب، از دوام و مقاومت در برابر خوردگی پروفیل‌های آلومینیومی بهره می‌برند. پروفیل‌ها پایداری و عملکرد طولانی‌مدت تأسیسات خورشیدی را در شرایط گوناگون محیطی تضمین می‌کنند.

الکترونیک و برق

به دلیل هدایت حرارتی عالی آلومینیوم، پروفیل‌ها در سینک‌های حرارتی، محفظه‌ها و قاب‌های دستگاه‌های الکترونیکی، از ابزارهای مصرفی گرفته تا سرورهای بزرگ و سیستم‌های خنک‌کننده، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مبلمان و طراحی داخلی

در حوزۀ مبلمان و طراحی داخلی، پروفیل‌های آلومینیومی هم پشتیبانی ساختاری و هم جذابیت زیبایی‌شناختی بسیار خوبی را ارائه می‌دهند. آن‌ها در آشپزخانه‌های مدولار، پارتیشن‌های اداری، واحدهای قفسه‌بندی و عناصر تزئینی استفاده می‌شوند و ظاهری براق و مدرن ارائه می‌دهند.

این کاربردها بر سازگاری و نقش اساسی پروفیل‌های آلومینیومی در پیشرفت فناوری، پایداری و طراحی در صنایع تأکید می‌کنند.

روش تولید پروفیل آلومینیوم

رایج‌ترین فرایند تولید پروفیل آلومینیوم روش اکستروژن است. در این عملیات بیلت آلومینیوم را با اعمال فشارهای بالا از قالب مورد نظر می‌گذرانند تا شکل نهایی را به خود بگیرد. از آن‌جایی که در فرایند اکستروژن فشار خارجی زیادی به فلز اعمال شده ساختار بیلت تغییر می‌یابد، این روش را بهترین شیوه برای ساخت پروفیل آلومینیوم می‌دانند. گفتنی است که عملیات اکستروژن به دو گونۀ گرم و سرد صورت می‌گیرد که در فرایند اکستروژن گرم بیلت را پیش از ورود به قالب گرم می‌کنند؛ دلیل انجام این کار نیز تسهیل عملیات اکستروژن است.

ویژگی‌های پروفیل آلومینیومی

پروفیل آلومینیوم درب و پنجره‌هایی را تولید می‌کنند که برخلاف نوع یو پی وی سی، شیمیایی نیستند. این محصولات دوست دار طبیعت اند و قدرتی دارند که امکان نگه داری از شیشه‌های بزرگ را نیز به آن‌ها می‌دهد. در ادامه به معرفی مهم‌ترین ویژگی‌های این محصول خواهیم پرداخت.

پروفیل آلومینیوم زنگ نمی‌زند!

محصولات تولیدشده از آلومینیوم، ضد زنگ خواهند بود. به همین دلیل تولید درب و پنجره و سایر تجهیزاتی که قرار است به طور دائم در معرض رطوبت و جریان هوا قرار گیرند، کار عاقلانه ای خواهد بود.

پروفیل آلومینیومی طول عمر بالایی دارد!

به دلیل مقاوم بودن پروفیل آلومینیومی در برابر زنگ زدن و خوردگی، این محصول به ندرت نیاز به تعمیر و نگهداری ویژه خواهد داشت. در نتیجه این امر هزینه‌ها کاهش خواهد یافت و از سویی دیگر طول عمر سازه به میزان قاب توجهی بالاتر می‌رود.

پروفیل آلومینیوم زیبایی و نوررسانی بسیار خوبی دارد!

از دیگر ویژگی‌های مثبت پروفیل آلومینیوم، زیبایی آن به دلیل درا بدون طیف رنگ وسیع است. از این رو این پرو.فیل را می‌توان بنا به سلیقه خود با توجه به رنگ‌های متنوع برای سازه‌های مختلف انتخاب نمود.

همچنین این محصول دارای فریم‌های باریک تری نسبت به پروفیل‌های پی وی سی هستند. به همین دلیل نور بیشتری را به داخل ساختمان عبور می‌دهند. بنا براین می‌توان گفت که این محصولات به نورگیری فضای داخلی سازه کمک بیشتری می‌کنند.

پروفیل آلومینیومی انعطاف‌پذیری بالایی دارد!

انواع پروفیل آلومینیوم دارای انعطاف پذیری بالایی هستند. به طوری که می‌توان آن‌ها را برای هر نوع درب و پنجره ای در هر سایز و در هر شکلی، مورد استفاده قرار داد.

کاربرد انواع آلیاژهای آلومینیوم

در این‌جا برخی از آلیاژهای متداول آلومینیوم و نحوۀ استفاده از آن‌ها در کاربردهای گوناگون صنعتی را برای شما قرار داده‌ایم:

1050

کویل‌های اکستروژن صنایع غذایی و آبجوسازی، مواد شیمیایی، پودر آتش‌بازی و شیلنگ‌های متنوع
1060

در مواردی که شکل‌پذیری بالا و مقاومت در برابر خوردگی ضروری است؛ کاربردهایی که برای تجهیزات شیمیایی به استحکام بالایی نیاز ندارند

1350

تولید سیم‌های رسانا، سیم‌ها، میله‌های اتوبوس و نوارهای ترانسفورماتور

1145

تولید مبدل‌های حرارتی، عایق‌بندی و بسته‌بندی فویل آلومینیومی

2011

محصولات ماشین‌کاری‌شده که نیاز به عملکرد مناسب برش و پیچ دارند

2014

کاربردهایی که به سختی و استحکام بالا نیاز دارند؛ تشکیل آهنگری، مواد سنگین هواپیما، مواد اکسترودشده، قطعات فضاپیما، صفحات ضخیم و قاب کامیون

ویژگی های پروفیل آلومینومی

پنجره چوب آلومینیومی

شاید نام این محصول برایتان جالب باشد و این سوال در ذهنتان به وجود آمده باشد که پنجره چوب آلومینیومی واقعا از چه چیزی ساخته شده. باید بدانید که ابن محصول از یک پروفیل ترکیبی تولید شده است. لایه داخلی این پنجره از جنس چوب است اما لایه بیرونی آن کاملا از آلومینوم تولید شده است. این محصول دارای زیبای خاصی است که حاصل قرار گرفتن ظرافت، استحکام و عایق بودن آلومینیوم و چوب، در کنار یکدیگر است.

فروش پروفیل آلومینیوم در بازرگانی ثامن تجارت

به نظر شما بازار پروفیل آلومینیوم چگونه است؟ آیا پروفیل آلومینیوم قیمت مناسبی دارد و همیشه در دسترس است؟ برای پاسخ دادن به این سوال باید بررسی کنید که عرضه و تقاضا برای این محصول به چه صورت است؟ آیا تولیدکنندگان پروفیل آلومینیوم، انواع مختلف این محصول را به میزان قابل نیاز تولید و به دست مصرف کننده می‌رسانند یا خیر.

با توجه به کاربرد پروفیل آلومینیوم و همچنین ویژگی‌های مثبت، باید بدانید که میزان تقاضا برای تولید این محصول و از طرفی دسترسی به این بازار بسیار بالا و مطلوب است. در حال حاضر نیاز به این محصول به سرعت پاسخ داده شده و مشکلی از این لحاظ وجود ندارد. وب‌سایت ثامن تجارت ارائه دهنده انواع پروفیل آلومینیوم، امکان استعلام قیمت و دریافت راهنمایی در مورد محصولاتی از این دست را فراهم آورده است. همچنین جهت اطلاع از وزن هر متر پروفیل آلومینیوم و استعلام قیمت آلومینیوم مورد نظر خود، می‌توانید سوالات خود را از کارشناسان فروش ثامن بپرسید.

پرسش‌های متداول

  1. پروفیل آلومینیوم چیست؟

پروفیل‌های آلومینیومی محصولاتی هستند که از آلیاژهای آلومینیوم تولید شده و از طریق فرآیند اکستروژن به اجسام شکلی تبدیل می‌شوند. ترکیب منحصربه‌فرد مشخصات فیزیکی آلومینیوم بیشتر به همین فرآیند بستگی دارد.

  1. کاربردهای پروفیل آلومینیوم چیست؟

ساخت‌وساز و معماری، خودروسازی و حمل‌ونقل، الکترونیک و برق، مبلمان و طراحی داخلی