لیست قیمت ناودانی

کارخانه اروپایی

عنوانکارخانهسایزحالتواحدقیمت (ریال)تاریخ به روز رسانی
در حال دریافت قیمت های بروز از سرور ...

کارخانه شكفته مشهد

عنوانکارخانهسایزحالتواحدقیمت (ریال)تاریخ به روز رسانی
در حال دریافت قیمت های بروز از سرور ...

کارخانه فولاد تهران

عنوانکارخانهسایزحالتواحدقیمت (ریال)تاریخ به روز رسانی
در حال دریافت قیمت های بروز از سرور ...

کارخانه ناب تبريز

عنوانکارخانهسایزحالتواحدقیمت (ریال)تاریخ به روز رسانی
در حال دریافت قیمت های بروز از سرور ...

توضیحات لیست قیمت ناودانی

ناودانی نوعی از مقاطع فولادی است که اغلب در ساختمان سازی و دیگر صنایع کاربرد دارد. احتمالا ناودان هارا در پشت بام خانه های قدیمی دیده باشید که هنگام بارش باران، آب از آن خارج می شود. نوع دیگری از ناودان، فرورفتگی در کنار حاشیه خیابان می باشد که آب از میان این ناودان ها نیز جریان می یابد. در این مطلب از سایت ثامن تجارت به سوال  ناودانی چیست؟ پاسخ خواهیم داد. لیست قیمت ناوانی در این مطلب برای شما قرار داده شده است. همچنین می توانید از قیمت نبشی و ناودانی نیز استعلام گرفته و از طریق مجموعه ثامن تجارت خرید ناودانی را انجام دهید.

ناودانی چیست؟

ناودانی یکی از مقاطع فولادی و نوعی پروفیل ساختمانی است که در دسته پروفیل مقاطع باز قرار می گیرد. شکل ظاهری این پروفیل به این شکل است که یک ضلع افقی به نام جان دارد که دو سطح عمودی به نام بال در دو طرف آن عمود شده اند. برای مثال مستطیلی را تصور کنید که یکی از طول های آن را کنده ایم. برای اطلاع بیشتر می توانید به مقاله " ناودانی چیست" مراجعه کنید.

 ناودانی ها از جنس های مختلفی تولید می شوند که مهم ترین آنها گالوانیزه، آلومینیوم و استنلس استیل اشاره کرد. هر کدام از این جنس ها در قیمت ناودانی 20 و 10 تاثیرگذار است. از ویژگی های بسیار عالی ناودانی که باعث کاربردی شدن آن می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مقاومت در برابر تنش های فولادی
  2.  تحمل در برابر وزنه
  3.  اشغال فضای کم
  4.  سرعت نصب بالا در ساختمان
  5. کم بودن وزن اسکلت فلزی و کارآمد بودن در طولانی مدت

وزن ناودانی (فرمول محاسبه وزن ناودانی)

ناودانی ها از نظر وزن به دو دسته مهم تقسیم می شوند که این دو دسته عبارتند از:

  • ناودانی سنگین: به ناودانی اروپایی و هم وزن اروپایی، ناودانی سنگین می‌گویند.
  • ناودانی سبک: ناودانی ساختمانی می‌تواند سبک و سنگین باشد، اما این ناودانی به طور کلی از نوع بالا سبک ‌تر است.

وزن ناودانی سایز UPN20 به طول ۱۲ متر از طریق فرمول زیر محاسبه می‌شود:

طول ناودانی (بر حسب متر) × وزن یک متر ناودانی بر اساس ابعاد از جدول اشتال= وزن ناودانی

مثال: 12 متر × 2.86 کیلوگرم = 34.32 کیلوگرم

در اینجا جدول وزن ناودانی سبک و سنگین قرار داده شده است تا با بررسی آن بتوانید خرید دقیق تری داشته باشید.

وزن شاخه سنگین(kg)وزن شاخه سبک(kg)سایز ناودانی(cm)
۶۷۵۴ناودانی ۵
۸۵۷۳ناودانی ۶.۵
۱۰۴۸۴ناودانی ۸
۱۲۳۱۰۰ناودانی ۱۰
۱۶۰۱۴۰ناودانی ۱۲
۱۹۵۱۵۵ناودانی ۱۴
۲۲۵۱۷۰ناودانی ۱۶
۲۶۵۲۲۵ناودانی ۱۸
۳۰۵-ناودانی ۲۰
۳۵۳-ناودانی ۲۲

انواع ناودانی

تا اینجا گفتیم که ناودانی چیست و چه کاربردی دارد؛ ناودانی ها از دو نظر مختلف به دسته های مختلف تقسیم بندی می شوند. ناودانی ها از لحاظ فرآیند تولید به دو دسته ناودانی های نورد شده و ناودانی های پرسی تقسیم می شوند. ناودانی های پرسی ورق های آهنی هستند که به هم متصل شده اند و یک ناودانی را درست کرده اند؛ اما ناودانی های نورد شده از ابتدا به شکل ناودانی تولید می شوند. در ادامه انواع ناودانی را بررسی می کنیم: 

ناودانی نورد شده

فرایند تولید ناودانی به این شکل می باشد که شمش خام حرارت زیادی می بیند و و غلتک هایی که به نورد معروف هستند از روی آن ها رد می شوند و اینگونه به تولید می رسند. با توجه به سایز نورد ها ناودانی ها هم با همان سایز از خط تولید بیرون می آیند و که در اصل به آن ها ناودانی فابریک می گویند.

ناودانی پرسی

همانطور که از نام ناودانی پرسی مشخص است، ناودانی پرسی با پرس کردن ورق هایی به طول ۶ میلی متر به تولید می رسند که در اصل برای خرید ناودانی ها در نظر داشته باشید که با توجه به سغارش مشتری با سایز های استاندارد دلخواه نیز به تولید می رسند. از ناودانی پرسی در صنایع مختلفی استفاده می شود چرا که با ورق های نازک به تولید می رسند و از این نوع ناودانی ها در ساختمان سازی برای ساخت لبه هایی که نیاز به صاف بودن دارند استفاده می کنند.

 

همچنین، ناودانی ها از نظر شکل ظاهری به 4 دسته تقسیم می شوند:

1) ناودانی ساده

از ناودانی ساده در صنایع صنعتی و ساختمانی استفاده می شود و اندازه ناودانی ساده در اندازه های گوناگون ۸ تا ۱۶ متغیر می باشد. ارتفاع ناودانی ها نیز از ۳۰ میلی متر تا ۴۰۰ میلی متر می باشد که ارتفاع و ابعاد این محصول وابسته به نیاز مشتری می باشد. با توجه به نیاز مشتری ناودانی ها با اندازه های مختلفی نیز تولید می شوند که در اصل از ناودانی ساده برای ساخت اتاق کامیون، چهارچوب ها و... استفاده می شود.

2) ناودانی سبک

ناودانی سبک نیز از دسته انواع ناودانی ها می باشد که وزن آن با توجه به وزن استاندارد جدول کمتر می باشد. ناودانی صنعتی و ساختمانی نیز از دسته ناودانی های ساده می باشند که شما به راحتی می توانید ابعاد ناودانی سبک را با توجه به جداول و استاندارد ها تخمین بزنید.

3) ناودانی مشبک

ناودانی مشبک نیز نمونه ای از انواع ناودانی می باشد که با ورق گالوانیزه به تولید می رسد. سوراخ هایی که روی سطح این ورق ناودانی تعبیه می شود، شما با استفاده از این سوراخ ها می توانید برای بستن پیچ و مهره استفاده کنید. اصولا از ناودانی مشبک در ساخت قفسه های فلزی استفاده می کنند.

4) ناودانی سنگین

جدول اشتال، جدولی است که ابعاد و وزن های قید شده در آن جدول ثبت شده می باشند و وزن و ابعاد ناودانی سنگین از لحاظ ابعاد و وزن بر اساس جدول اشتال می باشد. اصولا جدول اشتال در تعدادی از کارخانه های داخلی و و در برخی از کشور های اروپایی تولید می شوند. در اصل ناودانی سبک و سنگین در ابعاد، وزن، اشتال و حتی کاربرد با هم تفاوت های زیادی دارند. در اصل توجه داشته باشید که قیمت ناودانی سبک و سنگین بر اساس وزن و سایز و.. تخمین زده می شوند.

قیمت پروفیل ناودانی سرد خم شده

ابعاد ناودانی

ناودانی ها به عنوان یکی از اصلی ترین مقاطع فولادی مورد نیاز برای ساخت و ساز دارای ابعاد گوناگونی می باشد که دانستن آن برای شما عزیزان به عنوان خریدار اهمیت دارد. این محصولات عمدا در قالب اشکال C و یا U در بازار موجود می باشند. اکثرا با طول 12 متری برش خورده و به بازار مصرفی توزیع می شوند. از دیگر ویژگی های اصلی در ابعاد ناودانی:

  • ارتفاع جان
  • ضخامت جان
  • پهنای باله ناودانی
  • ضخامت باله
  • مساحت مقطع
  • شعاع انحناء داخلی اتصال جان به باله
  • ارتفاع داخلی دهانه منهای شعاع انحنای داخلی

مقاله پیشنهادی: ناودانی 10 چند کیلو است؟

کاربرد ناودانی اروپایی

  • چهارچوب های فلزی برای تجهیزات صنعتی
  • ساخت پوشش لوله در سیستم های پایپ لاین و پایپینگ
  • ساخت خرپاها، بادبندها و ستون های موجود در ساختمان های بلند
  • ساخت اسکلت های فلزی در ماشین آلات سنگین و کامیون
انواع ناودانی سبک

خرید اینترنتی با قیمت روز ناودانی

ناودانی به عنوان یکی از پر مصرف ترین محصولات فولادی در ساخت و ساز به صورت روزانه در سایت ثامن تجارت براساس وزن، جنس و نوع کارخانه تولیدی تغییر می گردد. به طور کلی ناودانی 10 و 20 به عنوان یکی از مهم ترین مقاطع فولادی مورد نیاز برای ساخت و ساز، دارای ابعاد گوناگونی هستند. شکل آن ها به صورت C و U است و بیشتر به صورت طول 12 متری برش خورده در بازار موجود هستند. یکی از شناخته شده ترین انواع ناودانی، ناودانی اروپایی یا 10 است که در پروژه های عمرانی زیادی مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر قصد خرید انواع ناودانی را دارید می توانید خرید این محصول را در فروشگاه اینترنتی آهن آلات ثامن تجارت انجام دهید و انواع آن را با کیفیت بالا، قیمت روز و ابعاد مختلف خریداری فرمایید. شما برای اطلاع از قیمت ناودانی 6، 8، 10، 14 می توانید با کارشناسان سایت ثامن تجارت در ارتباط باشید. در ضمن نکته قابل توجه این است که قیمت ناودانی اروپایی و قیمت نادوانی سنگین و سبک با دیگر ناودانی ها بسبار متفاوت است.

 منبع : https://www.homedepot.com/b/Building-Materials-Drywall-Drywall-Steel-Studs-Framing/N-5yc1vZbuim ، https://www.lowes.com/pl/Metal-studs-Drywall-framing-Drywall-Building-supplies/4294715714

سوالات متداول

1.ویژگی های ناودانی چیست؟

از جمله مشخصات آن مقاومت در برابر تنش های فولادی، تحمل در برابر وزن، اشغال فضای کم و ... می باشد.

2.کاربرد ناودانی چیست؟

این پروفیل کاربردی به عنوان یکی از مهم ترین مقاطع فولادی مورد نیاز است که برای ساخت خرپاها، ستون ها، اسکلت فلزی ماشین آلات و ... استفاده می شود. 

3.برای اطلاع از قیمت ناودانی 10 بهترین راه چیست؟

شما برای خرید ارزان و اطلاع از قیمت ناودانی 20 و دیگر انواع آن روی لینک کنید.
 


null

فیلتر ها

در حال دریافت اطلاعات

در حال دریافت اطلاعات

در حال دریافت اطلاعات

در حال دریافت اطلاعات

دسته بندی محصولات

دسته بندی موجود نیست

لیــــست قیــــمت هـای ثــــامن تجــــارت