انواع پروفیل زد: پروفیل z چیست؟ نحوه نصب پروقیل زد چگونه است؟ قیمت پروفیل z چقدر است؟ این سوالات، رایج ترین سوالاتی هستند که با آن ها مواجه میشویم که در ادامه این مقاله از بازرگانی ثامن تجارت اطلاعاتی را به شما ارائه میدهیم. همچنین اگر قصد خرید پروفیل Z دارد، از طریق فروشگاه اینترنتی ثامن تجارت اقدام به خرید بهترین مصالح ساختمانی از درب کارخانه نمائید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به لیست قیمت پروفیل زد مراجعه کنید و مشخصات کامل تمامی محصولات موجود در سایت را مشاهده کنید.
پروفیل (profile z) به عنوان محصول سقفی برای ادارات، انبار ها، منازل مسکونی و... است که پیمتنکاران با در دست داشتن ابزار های مناسب سقف فولادی میوانند روند انجام پروژه را جلو بیندازند. در ادامه یک راهنمای تقریبی برای نصب پروفیل زد در اختیارتان قرار داده ایم:
جهت مطالعه بیشتر: راهنمای جامع نحوه نصب پروفیل زد
قیمت و وزن پروفیل Z دو عاملی هستند که به یکدیگر مرتبط میشوند. در واقع هر چه وزن محصول بالاتر برود، قیمت آن نیز با افزایش رو به رو خواهد شد. در نظر داشته باشید که انواع پروفیل زد با جنس های گوناگونی به بازار عرضه میشوند و فرمول محاسبه وزن هر کدام با دیگری متفاوت است. در همین راستا میتوانید مقاله تخصصی فرمول محاسبه وزن پروفیل Z را مطالعه کنید و قیمت محصولات مورد نظرتان به تخمین بزنید.
پیش از این که به بررسی انواع این محصول بپردازیم، اجازه بدهید به شما بگوییم که پروفیل z چیست؟ پروفیل زد از جمله پروفیل های با سطح مقطع بسته است. این محصول در ساخت سقف سالن های بزرگ، سوله ها، کارگاه ها و ... مورد استفاده قرار میگیرد. شکل این مقطع همانطور که از نامش بر میآید، شبیه به حرف Z لاتین است. در کل باید بدانید که اکثر پروفیل های باز به صورت یک حرف انگلیسی هستند. مانند نبشی که شباهت به حرف L دارد یا سپری که به حرف T شبیه است. در خصوص انواع پروفیل z هم باید بدانید که این انواع عبارت اند از:
هر کدام از این پروفیل ها در ادامه مورد بحث قرار خواهند گرفت و مشخصات آن ها به شما ارائه خواهد شد.
جدول اشتال پروفیل Z اطلاعاتی نظیر وزن، سایز و سایر مشخصات این محصول را مشخص میکند. این موارد تاثیر مستقیمی بر قیمت این محصول دارند. مسلما هر چقدر ضخامت یک قطعه بالاتر باشد، وزن بیشتری خواهد داشت و در نتیجه هزینه بالاتری را نیز به خود اختصاص میدهد. پروفیل Z 22 معمولا در 4 اندازه از نظر ضخامت ساخته میشود. ضخامت های 2 میلی متر، 2.5 میلی متر، 3 میلی متر و 3.5 میلی متر. ضخامت 2 میلی متر این محصول وزنی برابر با 5.8 کیلوگرم دارد. زمانی که ضخامت آن 2.5 میلی متر باشد، وزن به 7.2 کیلوگرم میرسد. در مورد سایر ضخامت ها هم داریم:
یکی دیگر از انواع پروفیل زد با نام پروفیل Z 20 شناخته میشود. این محصول نیز از نظر ضخامت در همان اندازه های ذکر شده برای پروفیل Z 22 تولید میشود. اما میزان وزن آن برای هر کدام از این اندازه ها متفاوت است. در واقع مشخصات این محصول را میتوان به صورت زیر خلاصه نمود:
از دیگر انواع پروفیل زد، پروفیل Z18 است که در ضخامت های 2 میلی متر، 2.5 میلی متر و 3 میلی متر تولید میشود. وزن این محصول نیز به صورت زیر قابل تعیین است:
این نوع پروفیل نیز از نظر ضخامت کاملا شبیه به پروفیل Z 18 است با این تفاوت که میزان وزن آن ها در ضخامت های مختلف با هم متفاوت هستند.
حال که با انواع پروفیل زد آشنا شدید بهتر است تا به طور دقیق، کاربردهای این محصول را نیز بشناسید تا بتوانید درک بهتری از عملکرد آن داشته باشید. ذکر این نکته لازم است که نحوه نصب پروفیل زد بستگی به همین کاربرد و محل استفاده از محصول دارد.
این مقاله از سری مقالات ارائه شده از وب سایت شرکت بازرگانی آهن آلات ثامن تجارت، جهت آگاهی نسبی شما با انواع پروفیل Z بود. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در مورد این محصول و دریافت قیمت پروفیل z، با کارشناسان ما ارتباط بگیرید.
دیدگاهی ثبت نشده
دسته بندی محصولات
دسته بندی موجود نیست
لیــــست قیــــمت هـای ثــــامن تجــــارت
ارســــال دیـــــــدگاه