جوشکاری میلگرد فسفر برنز را باید به صورت درست و اصولی انجام داد. رعایت نکات اصلی انجام این کار موجب افزایش سرعت پیش روی پروژه، دست یابی به نتیجه مطلوب و اطمینان از سلامت قطعه نهایی خواهد بود. ما در این مقاله از سری مقالات سایت ثامن تجارت در خدمت شما هستیم تا بگوییم دو قطعه فسفر برنز را چگونه می توان به یکدیگر جوش داد. در ادامه مقاله نکات ضروری و قابل توجه در روند انجام کار را به شما خواهیم گفت و یادآور می شویم که آلیاژ فسفر برنز چه ویژگی هایی دارد.
انجام عملیات جوشکاری امری ضروری برای برقراری اتصال میان دو قطعه است. این کار با وجود سختی قطعات، نیاز به ظرافت خاصی دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد. زمانی که قرار است جوشکاری فسفر برنز را انجام دهیم، تفاوت میان این قطعه و سایر قطعات را به خوبی متوجه می شویم. این تفاوت در میزان گرمای مورد نیاز برای انجام جوشکاری است. چرا که این گرما بخشی از سطح فلزی ذوب شده و با برنز ترکیب می شود. البته این موضوع جزء مزایای فسفر برنز است و باعث می شود تا نتیجه کار استحکام بالایی داشته باشد.
در این بخش به شما می گوییم که برای انجام جوشکاری فسفر برنز باید چه نکاتی را مورد توجه قرار داده و چه پیش زمینه هایی را باید فراهم کرد. این پیش زمینه ها را می توان به صورت زیر لیست کرد:
دستگاه جوش TIG دارای یک الکترود تنگستن است. علاوه بر این، دستگاه مذکور محفظه ای جهت محافظت از گاز دارد. باید دقت داشته باشیدکه جوشکاری فسفر برنز نیاز به برقراری جریان الکتریکی دارد. بنا براین دستگاه جوش مورد بحث می تواند برای ایم امر کمک کننده باشد.
گاز مورد استفاده در جوشکاری فسفر برنز، آرگون است. از آن جایی که عمق جوش می تواند متفاوت باشد، با توجه به این عمق مقداری گاز هلیوم هم با این گاز آرگون ترکیب خواهد شد. اگر گاز آرگون خالص باشد، تا ضخامت دو میلیمتر برای جوشکاری از آن استفاده می شود. این ضخامت با میزان گاز هلیوم در رابطه مستقیم است. به طوری که هر چه ضخامت جوش بیشتر باشد، گاز هلیوم بیشتری در گاز نیاز خواهد بود. گاز محافظ در واقع محافظ کننده مواردی است که جوشکاری را در آن ها انجام می دهیم.
زمانی که جوش کاری انجام می شود، به میله پرکننده برای ایجاد جوش نیاز خواهیم داشت. اگر جوشکاری فسفر برنز مد نظر باشد، جنس میله پرکننده نیز باید برنز باشد. البته ذکر این مورد ضروری است که این میله دارای ترکیبی از مس، آلومینیوم و فلزات دیگر هم می باشد.
در میان موارد قابل تهیه برای انجام جوشکاری فسفر برنز به شار نیز اشاره کردیم. در اینجا به شما می گوییم که منظور از شار چیست؟ شار در واقع همان ماده ای است که به تمیز کردن فلز کمک می کند. علاوه براین شار موجب سهولت انتقال حرارت می گردد. باید توجه داشته باشید که شاری انتخاب شود که با فلزات موجود در اشیاء و میله هایی که قصد جوش دادن آن ها را دارید، تطابق داشته باشد.
در این بخش از مقاله سایت ثامن تجارت مراحل انجام جوشکاری قطعات فسفر برنز را ارائه می دهیم. بهتر است تا این مراحل را به همین ترتیبی که خدمت شما عرض می کنیم، انجام دهید.
برای این کار کافی است تا مشعل را روشن کرده و سطح فلز را گرم کنید. نقطه ذوب سطح کار از الکترود یا میله پرککنده معمولا بالا تر است. اما شما سعی کنید تا گرمای مستقیم را به سطح فلز خود ندهید.
این مورد در جوشکاری فسفر برنز بسیار اهمیت دارد. در ابتدا مشعل را خاموش کنید و باقی مانده میله پرکننده را می توانید برای موارد بعد کنار گذاشته تا استفاده نمایید. از جامد شدن سطح کار پیش ار تمیز کاری آن مطمئن شوید. از تمام شدن شار مطمئن شوید چون در غیر این صورت فلز به مرور فرسوده می شود.
در این بخش از مقاله ثامن تجارت تمیز کردن دستگاه جوش را به عنوان آخرین مرحله از جوشکاری میلگرد فسفر برنز، معرفی می کنیم. برای تمیز کاری بهتر است تا فلز جوش داده شده را در آب با حرارت بالا شستشو دهید. علاوه بر این می توانید از یک برس سیمی برای جدا کردن بخش های اضافه و ناهموار استفاده نمایید. همچنین استفاده از حمام اسیدی برای تمیز کاری بهتر می تواند مفید باشد.