از جمله اهداف شرکت ها ورود به بازار اوراق بهادار می باشد اما دستیابی سریع و آسان به بازار اوراق بهادار برای خیلی از شرکت های سهامی میسر نبوده و از مزایای بازار سرمایه محروم بودند تا اینکه در تاریخ 22/8/1387 بازار فرابورس تهران (OTC) به منظور حل این مشکل تأسیس گردید. فرابورس ساختار و جایگاه قانونی مشابه بورس دارد و تحت نظارت دقیق سازمان بورس می باشد اما با این تفاوت که شرایط پذیرش و معامله ساده تری دارد تا بتواند حوزه شمول بازار سرمایه را گسترش دهد. بازار فرابورس مرکزیت مشخصی ندارد و شرکت کنندگان در فرابورس می توانند از طریق تلفن یا ابزارهای الکترونیکی دیگر خرید و فروش کنند.
فرابورس شامل 5 بازار ( اول ، دوم ، سوم (بازار عرضه) ، ابزارهای نوین مالی ، پایه) می باشد. نکته دیگر در رابطه با فرابورس این است که در فرابورس بر خلاف بازار بورس لزوما قیمت برای عموم منتشر نمی شود ، زیرا قراردادها دو جانبه هستند و هر طرف می تواند نگران ریسک اعتباری طرف دیگر باشد.
روشا رشیدی هستم، فارغالتحصیل رشته ادبیات فارسی. حدود چهار ساله که به صورت حرفهای تو حوزه تولید محتوا فعالیت میکنم. تو این مدت تونستم با تکیه بر علاقه و دانشم تو زمینه ادبیات و نویسندگی، متنهای تاثیرگذار و هدفمندی برای نشریهها، سایتها و برندهای مختلف بنویسم. همیشه سعی کردم نیاز مخاطب رو خوب بشناسم و محتوایی تولید کنم که هم ارزشمند باشه، هم بتونه به هدف پروژه کمک کنه. تخصصم بیشتر تو نوشتن محتوای وب، مقالههای تخصصی، داستاننویسی و مدیریت محتوای شبکههای اجتماعیه. سعی میکنم با خلاقیت، دقت و بهروز بودن، چیزی خلق کنم که تو ذهن مخاطب موندگار بشه.