آخرین بروزرسانی: پنج‌شنبه 1 آذر 1403
مشاوره و فروش
02191003181
tellphone

لوله آلومینیوم آلیاژ 6000

پنج‌شنبه 1 آذر 1403
سایز ابعاد واحد فروش قیمت (تومان)
16 - شاخه لوله آلومینیوم قطر 16 ، 1 میل 190,000
18 - شاخه لوله آلومینیوم قطر 18 ، 2 میل 190,000
20 - شاخه لوله آلومینیوم قطر 20 ، 2 میل 190,000
22 - شاخه لوله آلومینیوم قطر 22 ، 2 میل 190,000
25 - شاخه لوله آلومینیوم قطر 25 ، 2 میل 190,000
25 - شاخه لوله آلومینیوم قطر 25 ، 4 میل 190,000
28 - شاخه لوله آلومینیوم قطر 28 ، 3 میل 190,000
32 - شاخه لوله آلومینیوم قطر 32 ، 3 میل 190,000
توضیحات

لوله آلومینیوم

لوله آلومینیوم: به طور کل لوله ها تولید می‌شوند تا بتوان انواع سیالات را از جایی به جای دیگر منتقل کرد. لوله ها بنا به نوع سیال و شرایط به کارگیری دارای انواع مختلفی هستند که برای پروژه های مختلف استفاده می گردند.

برای انتقال برخی از سیالات نیاز است تا از لوله های استیل استفاده شود. چرا که این مواد قرار است از مسیرهایی با شرایظاب و هوایی بد عبور کنند. در برخی از موارد هم باید خواص ماده سیال حفظ شو به عنوان مثال لوله مورد استفاده برای انتقال شیر بین دو بخش یک کارخانه از اهمیت بالایی برخوردار خواهند بود. در این مقاله از وب سایت ثامن تجارت در مورد نوع خاصی از لوله با جنس آلومینیوم صحبت خواهیم کرد و قصد داریم تا موارد کاربرد و ویژگی های این نوع لوله را بررسی کنیم.

معرفی محصول پر فروش بازار؛ لوله آلومینیوم

لوله آلومینیومی به رنگ سفید نقره‌ای بوده و بسیار نرم و انعطاف‌پذیر است. این فلز به گروه بور تعلق دارد. آلومینیوم سومین عنصر فراوان موجود در زمین به شمار رفته و چگالی کمی دارد. هنگامی که این ماده در معرض محیط‌های دارای خورندگی قرار می‌گیرد، یک پوشش غیرفعال روی سطح خود ایجاد کرده و به این ترتیب از خوردگی بیشتر در ساختار داخلی خود جلوگیری می‌کند. آلومینیوم عمدتاً توسط عناصری مانند مس، منگنز، روی، منیزیم و سیلیکون به آلیاژ تبدیل می‌شود.

به نقل از ویکی‌پدیا:

آلومینیوم یا آلومینیم (به فرانسوی: aluminium) عنصری شیمیایی با عدد اتمی ۱۳ و نشان شیمیایی Al است. چگالی آلومینیوم کمتر از سایر فلزات رایج و تقریباً یک سوم چگالی فولاد است. این عنصر میل زیادی به اکسیژن دارد و هنگام قرار گرفتن در معرض هوا، یک لایه اکسید محافظ بر روی سطح تشکیل می‌دهد. آلومینیوم از نظر ظاهری، هم از نظر رنگ و هم از نظر توانایی زیاد در انعکاس نور، به نقره شباهت دارد. این عنصر نرم، غیرمغناطیسی و شکل‌پذیر است. آلومینیوم یک ایزوتوپ پایدار دارد، Al؛ این ایزوتوپ بسیار رایج است و آلومینیوم را به دوازدهمین عنصر رایج در جهان تبدیل می‌کند. از خاصیت رادیواکتیویته Al در تاریخ‌یابی رادیومتریک استفاده می‌شود.

اگرچه لوله آلومینیوم نازک فقط 30 درصد چگالی مس را دارد، اما از رسانایی الکتریکی و حرارتی خوبی برخوردار است. آلومینیوم را می‌توان به‌عنوان یک ابررسانا طبقه‌بندی کرد، زیرا قادر به هدایت گرما در دماهای سرد است. در صورتی که در قصد خرید لوله آلومینیومی مورد نیاز خود را دارید و یا می‌خواهید از قیمت لوله آلومینیوم روز بازار مطلع شوید، تنها کافی است به بخش ابتدایی همین صفحه مراجعه کرده و یا با شمارۀ 02191003181 تماس بگیرید.

انواع لوله های آلومینیوم

باید بدانید که لوله ها از هر نوعی که باشند می توانند به دو صورت بدون درز و لوله درز دار تولید شوند. لوله های بدون درز در بدنه خود هیچ نوع محل اتصالی ندارند و اما لوله های درزدار همان طور که از نام شان بر می آید، بعد از فرمینگ ورق، محلی برای اتصال و ایجاد شکل نهایی لوله خواهند داشت. این محل با استفاده از دستگاه جوش به هم متصل می شود. لوله هایی که بدون درز هستند عمدتا دارای مقاومت بیشتری در برابر نشتی می باشند. به طور کل تفاوت این دو نوع از لوله ها در فرایند ساخت آن ها می باشد.

لوله آلومینیوم نازک

لوله‌های آلومینیومی در اشکال و اندازه‌های متفاوتی موجود هستند، و این موضوع باعث می‌شود همه‌کاره باشند. در زیر سه نوع اصلی لوله‌های آلومینیومی را برای شما قرار داده‌ایم:

لوله‌های آلومینیومی گرد

لوله‌های آلومینیومی گرد به دلیل تطبیق‌پذیری و سهولت پردازش، متداول‌ترین نوع لوله‌های آلومینیومی هستند. آن‌ها در بسیاری از بخش‌های صنعتی، ازجمله ساخت‌وساز، صنعت دوچرخه‌سازی و صنعت هوانوردی استفاده می‌شوند. شکل گرد این محصولات شکل‌دهی و جوش دادن آن‌ها را آسان کرده و همین امر امکان ایجاد اشکال و ساختارهای پیچیده را فراهم می‌کند.

لوله‌های آلومینیومی مربعی

لوله‌های آلومینیومی مربعی اغلب در جاهایی که به استحکام بیشتر یا شکل خاصی نیاز است استفاده می‌شود. این دسته از لوله‌های آلومینیومی اغلب در سازه‌هایی مانند قاب پنجره‌ها، درها و همچنین در ساخت مبلمان به کار گرفته می‌شوند. شکل مربعی آن‌ها استحکام و قدرت بیشتری را فراهم می‌کند، که به‌ویژه در سازه‌های نگهدارنده بسیار مهم است. برش و جوش‌کاری لوله‌های آلومینیومی مربعی آسان است و امکان ایجاد اشکال و ساختارهای دقیق را فراهم می‌کند.

لوله‌های آلومینیومی مستطیلی

لوله‌های آلومینیومی مستطیلی برای کاربردهایی که به استحکام بیشتری نیاز دارند ایدئال هستند. آن‌ها اغلب در سازه‌هایی مانند قاب پنجره‌ها، درها و همچنین در ساخت مبلمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. شکل مستطیلی آن‌ها استحکام بیشتری را فراهم می‌کند، که به‌ویژه در سازه‌های حمایت‌کننده از اهمیت بالایی برخوردار است. لوله‌های آلومینیومی مستطیلی را می‌توان به‌راحتی برش و جوش داد، که به شما امکان می‌دهد شکل‌ها و ساختارهای دقیقی را ایجاد کنید.

قیمت لوله آلومینیومی

انواع ضخامت لوله های آلومینیوم

انواع لوله آلومینیوم را می توان بر اساس ضخامت و سایر ویژگی های فنی و فیزیکی ان ها دسته بندی نمود. در زیر برخی از این دسته بندی ها با در نظر گرفتن ضخامت های مختلف لوله های آلومینیومی، ذکر شده اند:

  • لوله 15 میل با ضخامت 75/2 میل
  • لوله 16 میل با ضخامت 5/1 و 2و 4و 5 میل
  • لوله 19 میل با ضخامت 2/1 و 5/1 میل
  • لوله 20 با ضخامت 8/1 و 3 و 4 میل
  • لوله 21 میل با ضخامت 5/4 میل
  • لوله 22 با ضخامت 2/1 و 5/1 و 5/2 و 5 و میل
  • لوله 24 با ضخامت 75/3 و 5 میل
  • لوله 25 با ضخامت 5/1 و 25/3 و 25/8 میل
  • لوله 26 با ضخامت 2 میل
  • لوله 28 با ضخامت 8/2 و 7/4 میل
  • لوله 30 با ضخامت 3و 75/3 و 4و 10میل
  • لوله های با قطرهای 30 تا 82 میل
کاربرد آلیاژ
صنعت لوازم خانگي ( اجاق گاز ، آبگرمکن ، يخچال و فريزر ) آلیاژ 6063
صنعت خودرو ( سيستم هاي خنک کننده ) آلیاژ 3003
صنایع نظامی آلیاژ 2024
صنعت هوا و فضا آلیاژ 7000
صنایع ساختمان آلیاژ 6063
صنعت دکوراسیون و مبلمان آلیاژ 6063
صنعت پارتیشن اداری آلیاژ 6063
صنایع برودتی  و برج های خنک کننده آلیاژ 3003
مبدل های حرارت، تهویه مطبوع آلیاژ 3003
صنعت بمب های پنوماتیک آلیاژهای 6063 و 6061

این نکته در مورد همه انواع لوله ها صادق است که ضخامت لوله رابطه مستقیمی با وزن آن دارد. علاوه بر این هر چه قدر که وزن لوله بالاتر رود، قیمت لوله آلومینیوم نیز بالاتر خواهد بود.

جدول سایز لوله آلومینیومی

لوله‌های آلومینیومی در اشکال و اندازه‌های گوناگون موجود هستند، که همین موضوع باعث انعطاف‌پذیری فوق‌العادۀ آن‌ها می‌شود. آن‌ها می‌توانند گرد، مربع یا مستطیل باشند و اندازه‌های متفاوتی را به خود بگیرند. لوله‌های آلومینیومی گرد به دلیل خاصیت تطبیق‌پذیری، بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما لوله‌های مربعی و مستطیلی اغلب در جاهایی که به استحکام بیشتر یا شکل خاصی نیاز است استفاده می‌شوند. صرف‌نظر از شکل یا اندازه، لوله‌های آلومینیومی همیشه استحکام و دوامی عالی را ارائه می‌دهند و گزینه‌ای ایدئال برای بسیاری از کاربردهای صنعتی به شمار می‌روند.

اتصالات لوله آلومینیومی

لوله‌های آلومینیومی معمولاً از آلیاژهای آلومینیومی متعددی تولید می‌شوند، که به اتصالات لوله آلومینیومی خواص بیشتری می‌دهد. متداول‌ترین آلیاژهای مورد استفاده 2024، 3003، 6061، 5052 و 7075 هستند. هر کدام از این آلیاژها خواص منحصربه‌فرد خود را دارند که از افزودن فلزات دیگری مانند مس، منگنز، روی، منیزیم و سیلیکون حاصل می‌شود. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینۀ نحوه اتصالات لوله آلومینیومی مورد نظر خود، از مشاورۀ رایگان متخصصان ثامن تجارت بهره گیرید.

کاربرد لوله آلومینیومی

لوله های آلومینیومی را می توان بر اساس آلیاژ به کار رفته در ساخته آن ها جهت به کارگیری در موارد مختلف، انتخاب نمود. در زیر جدولی ترتیب داده شده است که با توجه به آن می توانید لوله مورد نیاز خود را براساس آلیاز به کار رفته در آن انتخاب کنید.

تفاوت لوله آلومینیومی و فولادی

استحکام هر ماده غالباً توسط یک عامل فیزیکی به نام مدول الاستیسیتۀ یانگ تعریف شده و برحسب نیرو در واحد سطح تعیین می‌گردد. از این فاکتور می‌توان برای ارزیابی مقاومت لوله‌های آلومینیومی و فولادی استفاده کرد. بیایید این دو ماده را از جنبه‌های گوناگون مورد بررسی قرار دهیم:

  • مدول یانگ: در 70 درجۀ فارنهایت، مدول الاستیسیتۀ یانگ برای لوله آلومینیوم 10 میلیون psi است. برای فولاد، صرف نظر از نوع، حدود 30 میلیون psi است. این به‌طور مؤثر نشان می‌دهد که لوله‌های فولادی 3 برابر قوی‌تر از لوله‌های آلومینیومی در ابعاد یکسان هستند.
  • وزن مواد: در اندازۀ یکسان، فولاد حدود سه برابر سنگین‌تر از آلومینیوم است. دیواره‌های لوله آلومینیومی باید سه برابر ضخیم‌تر از دیواره‌های لوله فولادی باشند، بنابراین مزیت وزنی آن ناچیز است.
  • قطر: استحکام لوله آلومینیوم نازک یا لوله فولادی نیز به قطر لوله بستگی دارد. قطر اسمی لوله، استحکام ذاتی بیشتری دارد و بالعکس.

قیمت لوله آلومینیومی

ویژگی‌ها و خواص لوله آلومینیومی

پیش از خرید لوله آلومینیوم نازک و اطلاع از قیمت لوله آلومینیوم، لازم است با مشخصات و ویژگی‌های مهم این دسته از محصولات آشنا شویم:

  • پره‌دار بودن یا فلوت‌شدگی؛ لوله‌های آلومینیومی دارای باله یا فلوت هستند که فضایی را برای دفع گرما ایجاد می‌کند. برای لوله‌های آلومینیومی مورد استفاده در سیستم‌های تهویۀ مطبوع، تبرید و مبدل‌های حرارتی حیاتی است.
  • استریل‌پذیری؛ لوله‌های آلومینیومی را می‌توان با استفاده از تکنیک‌های زیادی استریل کرد. لوله‌های انتخاب‌شده تحت بسیاری از روش‌های استریلیزاسیون مانند پرتودهی گاما، مواد شیمیایی حرارت خشک، گندزدایی و اتوکلاو قرار می‌گیرند.
  • انعطاف‌پذیری؛ لوله آلومینیوم نازک باید به اندازۀ کافی انعطاف‌پذیر باشد تا بتواند در فنر یا فرمت حلقه پیچیده‌ای کار کند.
  • چندلایه بودن؛ لوله‌های آلومینیومی باید دارای لایه‌های متحدالمرکز زیادی باشند. این لایه‌ها لوله را قوی‌تر و بادوام‌تر می‌سازند.

انواع لوله آلومنیومی از نظر قطر

اندازۀ لوله برحسب اینچ

شمارۀ لوله

قطر لوله برحسب اینچ

1-1.5

40 1.610
80

1.500

160

1.338
2 5

2.245

قیمت لوله آلومینیوم از بازرگانی ثامن تجارت

یکی از عوامل بسیار تأثیرگذار بر قیمت لوله آلومینیومی، روش ساخت این محصول است. مهم‌ترین فرآیندی که در ساخت این مادۀ پرکاربرد مورد استفاده قرار می‌گیرد، اکستروژن آلومینیوم است. در این بخش قصد داریم با این روش آشنا شویم:

اکستروژن لوله آلومینیوم

اکستروژن آلومینیوم روشی است که در آن فلز آلیاژ آلومینیوم از یک قالب با سطح مقطع خاص عبور می‌کند. اکستروژن آلومینیوم را می‌توان با فشردن خمیردندان مقایسه کرد. یک قوچ قدرتمند، آلومینیوم را از دهانۀ یک قالب عبور می‌دهد. سپس ماده به شکلی شبیه قالب ظاهر می‌شود و روی میز خالی کشیده می‌شود. در سطح ابتدایی، درک روش اکستروژن آلومینیوم نسبتاً ساده است.

نیروی اعمال‌شده برای ساخت لوله آلومینیوم نازک را می‌توان با نیروی واردشده در هنگام فشار دادن خمیردندان از قالب آن با انگشتان مقایسه کرد. با فشرده شدن قالب، خمیر دندان خارج می‌شود و شکل دهانۀ لوله را به خود می‌گیرد. دهانۀ لولۀ خمیردندان اساساً همان هدفی را انجام می‌دهد که قالب اکستروژن انجام می‌دهد. از آن‌جایی که دهانه به شکل گرد جامد است، خمیردندان به‌صورت اکستروژن طولانی و جامد ظاهر می‌شود.

برای خرید لوله آلومینیوم مورد نیاز خود و نیز استعلام قیمت لوله آلومینیومی قطر 10 و اطلاع از قیمت آلومینیوم با کارشناسان ثامن تجارت در ارتباط باشید.

قیمت لوله آلومینیوم

لوله آلومینیومی از کجا بخریم؟

لوله‌های آلومینیومی یکی از پرکاربردترین قطعات در بسیاری از بخش‌های صنعتی هستند. لوله‌های آلومینیومی به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود مانند سبکی، مقاومت در برابر خوردگی، رسانایی حرارتی و الکتریکی خوب و همچنین قابلیت تبدیل شدن به اشکال گوناگون، در بسیاری از بخش‌ها غیرقابل‌تعویض شده‌اند. شما می‌توانید انواع لوله آلومینیومی را از طریق سایت ثامن تجارت خریداری نمایید.

مرکز فروش لوله آلومینیومی در تهران

تطبیق‌پذیری لوله آلومینیوم آن را به عنصر جدایی‌ناپذیری در زمینه‌های متنوعی مانند ساخت‌وساز، خودروسازی، هوافضا، انرژی یا مواد شیمیایی تبدیل می‌کند. در ساخت‌وساز، لوله‌های آلومینیومی اغلب در سازه‌هایی مانند قاب پنجره‌ها، درها، نمای ساختمان‌ها و همچنین در سیستم‌های تهویۀ مطبوع استفاده می‌شوند. در صنایع خودروسازی و هوافضا به دلیل سبکی و استحکام در تولید انواع خودرو و ماشین‌آلات بی‌بدیل هستند. اگر قصد خرید لوله آلومینیومی مورد نیاز خود را دارید، تنها کافی است به بخش ابتدایی همین صفحه مراجعه کرده و یا با کارشناسان ثامن تجارت تماس حاصل فرمایید.

کلام پایانی

قیمت لوله الومینیومی نازک، قیمت لوله آلومینیومی گاز و قیمت لوله الومینیومی نازک را می توانید از وب سایت ثامن تجارت استعلام بگیرید. ما در این وب سایت علاوه بر معرفی محصولات آلومینیومی و به خصوص لوله های تولید شده از این جنس، به شما خواهیم گفت که بر طبق نمودار، قیمت این محصولات در روزهای اخیر به چه صورتی نوسان کرده است. خرید آلومینیوم نازک و انواع مدل های لوله آلومینیوم از این وب سایت هم برای شما با صرفه خواهد بود و هم به سادگی انجام خواهد گرفت.