سایز انواع ناودانی و محاسبه وزن و ابعاد انواع ناودانی‌ها

سایز انواع ناودانی با توجه به کاربردی که دارد، متفاوت بوده و همچنین در اندازه و ابعاد مختلفی طراحی می‌شود. این نوع عوامل در وزن و قیمت ناودانی تاثیرگذار است و ابعاد ناودانی 5، 8، 10، 16، 20 و سبک دارای وزن و نرخ متغییری هستند. از این رو باید به صورت لحظه‌ای باید اقدام به استعلام قیمت کنید که در این میان برای اطلاع از قیمت انواع ناودانی توانسته با کارشناسان وبسایت ثامن تجارت در ارتباط باشید.

ناودانی چیست؟

ناودانی به مقاطع فولادی به شکل U هستند که در دسته پروفیل باز بوده و روش تولید آن به‌صورت پرسی، فابریک نورد سرد و فابریک نورد گرم است. در روش پرسی، ورق فولادی در زیر دستگاه فرمینگ قرار گرفته و دستگاه پرس نقش ویژه ای در تولید مقطع فولادی U شکل دارد و در نوع فابریک نیز ناودانی به‌صورت شکل اولیه ساخته می‌شود.

دسته بندی انواع ناودانی جدای از روش تولید آن، از نظر ظاهری به شکل ساده و مشبک تقسیم بندی شده که در زمان خرید ناودانی باید بدانید کدام مدل مناسب شماست.

سایز انواع ناودانی

به طور کلی ناودانی‌ها براساس ویژگی‌های چون شکل ظاهری، بدنه، شکل و سطح مقطع، نوع تولید و کاربرد به انواع گوناگونی تقسیم می‌شود. هر کدام دارای ابعاد و سایز مختلفی بوده که در ادامه در مورد آن‌ها توضیح می‌دهیم.

سایز انواع ناودانی

ناودانی ساده

این نوع از جمله رایج‌ترین نوع ناودانی بوده که ارتفاع آن از 30 تا 400 میلی‌متر است و از ورق گرم در سایز 8 تا 16 برای ساخت پل‌های باربر مورد استفاده قرار می‌گیرد. ابعاد ناودانی سبک براساس استاندارد UPN و UPE می‌باشد.

ناودانی مشبک

این محصول از ورق گالوانیزه گرم و سرد ساخته شده و بیشتر مصرف آن برای کاربردهای دکوراتیو بوده و در ساخت سازه‌های فولادی نیز از آن استفاده می‌کنند.

ناودانی سبک

وزن و سایز انواع ناودانی سبک کمتر از وزن گفته شده در جدول استاندارد اشتال است و با اندازه ثبت شده در جدول مهندسی محاسباتی مطابقت ندارد. قیمت ناودانی سبک به دلیل داشتن وزن و سایز پایین، کمتر است.

ناودانی سنگین

سایز انواع ناودانی سنگین از نظر وزن و ابعاد با جدول اشتال برابر است. این محصول در تعدادی از کارخانه‌های داخلی و در برخی از کشورهای اروپایی تولید می‌شود. استفاده کردن از جدول اشتال موجب می‌گردد تا در محاسبات صرفه جویی شود و مدت زمان محاسبات کاهش پیدا می‌کند.

ناودانی اروپایی

میزان وزن ناودانی اروپایی از انواع دیگر ناودانی‌ها سنگین‌تر است و ضخامت بالاتری دارد. این نوع در استاندارد‌های گوناگونی تولید شده که استاندارد UPE نوع C این محصول بوده که بال‌های موازی داشته و در استاندارد UPN، نوع U است که بال‌های مخروطی دارد. سایز انواع ناودانی اروپایی مقاطع UNP طبق استاندارد اروپایی DIN-1026 از سایز 30 تا 400 در بازار عرضه می‌گردد.

وزن انواع ناودانی

نحوه محاسبه کردن وزن ناودانی

ناودانی‌ها در کاربری عمرانی به دو صورت C و U دسته بندی می‌شود و دو نوع استاندارد ابعادی UPE و UPN وجود داشته که کاربرد صنعتی UPN بیشتر بوده و به آن ناودانی اروپایی می‌گویند. از جمله شیوه‌های محاسبه وزن، استفاده از فرمول زیر بوده:

وزن ناودانی = طول ناودانی ( بر حسب متر) * وزن یک متر ناودانی بر اساس جدول اشتال (برحسب کیلوگرم)

کاربرد‌های انواع ناودانی

از مقاطع فولادی U شکل برای استفاده‌های گوناگون استفاده می‌کنند.برای ساخت پایه و قاب سازه، تولید ماشین آلات، ساختمان‌سازی، تجهیزات ساخت و ساز، تشکیلات دریایی، چهارچوب فلزی، ترمیم بناهای معماری و ... کاربرد دارد.

جان کلام

با توجه به این‌که وزن ناودانی‌ها تاثیر بسزایی در قیمت آن داشته که اطلاع داشتن از وزن آن با استفاده از جدول اشتال ناودانی و انجام دادن محاسبات دقیق کم بالای به پیشبرد دقیق پروژه خواهد کرد. سایز انواع ناودانی از جمله پارامتر‌های است که بر وزن تاثیر دارد و موجب تغییر قیمت انواع ناودانی می‌شود. از این رو برای اطلاع از نرخ به‌روز این محصول توانسته با کارشناسان وبسایت ثامن تجارت در ارتباط باشید. 


null

ارســــال دیـــــــدگاه

دیدگاهی ثبت نشده

دسته بندی محصولات

دسته بندی موجود نیست

لیــــست قیــــمت هـای ثــــامن تجــــارت